Alışveriş kartı

Sepetiniz boş

Alışverişe Devam Et

Özel Tasarım Elbise Markaları ilk 10

Özel tasarım elbise veya tulum ile kimsede olmayan farklı bir tarz yakalamak ve girdiğiniz her ortamda stilinizle dikkatleri üzerinize çekmek ister misiniz? Eğer cevabınız evet ise bu isteğinize TWO’S TOUCH özel tasarım elbise takım ve tulumları ile kavuşabilirsiniz. İster resmi bir etkinlikte ister iş için ya da özel davette bu giysiler herkesin arasından mümkün olan en iyi şekilde sizin farklılığınızı ortaya çıkaracaktır.

Bir elbise veya tulum seçmek söz konusu olduğunda, dışarıda çok fazla seçenek olduğunu ve seçim yapmanın çok yorucu olabileceğini biliyoruz. Bu yüzden size en güzel tasarım ve son trend elbise ve tulum bulacağınız TWO’S TOUCH tanıtacağız. Kişisel estetiğinize uygun size hitap eden stiller hakkında tüm ayrıntıları TWO’S TOUCH’ın özel tasarım elbise ve tulumlarını keşfederek bulabilirsiniz.

takım elbise

Özel Tasarım Elbise Nedir?

Özel tasarım elbiseler, yanınızdan geçerken herkesin başını çevirmesini sağlayacak göz alıcı bir görünüm sunar. Bu benzersiz stiller çeşitli renklerde ve kumaşlarda sunuluyor, bu nedenle herkes için bir şeyler var. İster maskülen bir takım elbise ister göz alıcı bir tulum arıyor olun, TWO’S TOUCH’da özel tasarımlar sizi bekliyor.

Bu tasarımların tümü, öncelikle özel çizimlerle modellenir ve bu çizimlere en uygun kumaş seçilir. Hazırlanan tasarım için en trend ve tasarımı öne çıkaracak renk ve desenlerine karar verilir. Asimetrik dikişler, son trend kumaşlar ve şık şekiller bir araya gelerek her etkinlikte konuşulacak modern giysiler yaratılır. TWO’S TOUCH, seçilen kaliteli kumaşları, özel tasarım ve dikimi ile modayı yansıttığı için diğer elbise markalarından ayrılır.

İster şık ister spor giyiniyor olun, bu özel tasarım parçalardan birini gardırobunuza eklemek görünümünüzü kesinlikle yükseltecektir. Kalite, stil ve rahatlığa odaklanan TWO’S TOUCH, her durum için başınızı döndürecek şık parçalar sunuyor!

Kadınlar için Farklı Özel Tasarım Takım Elbise ve Tulum Çeşitleri

Sizi kesinlikle öne çıkaracak çok çeşitli özel tasarım tulumlar ve kadın takım elbiseleri arasından seçim yapabilirsiniz. İster şık ve feminen ister cesur ve maskülen görünmek isteyin, mutlaka sizin için bir parça vardır!

Özel Tasarım Tulumlar

Tulumlar size çaba sarf etmeden gösterişli bir görünüm verir. İnce stil unsurlarına sahip deri ya da kaliteli kumaştan yapılmış alternatif renk seçeneklerinden birini seçebilirsiniz. Tarzınız ne olursa olsun, özel tasarım tulumları sizi ilgi odağı haline getireceğinden emin olabilirsiniz.

 

tulum

Özel Tasarım Elbise Takımları

Özel günler için özel tasarım bir takım elbiseye yatırım yapmayı düşünün. Şık kesimler, benzersiz dikim detayları bu parçaları modern hale getiriyor. Bu takım elbiseler, her türlü ortamda şık bir duruş sağlar.

TWO’ TOUCH ile vücudunuza tam oturan ve bireysel kişiliğinizi ifade edecek özel tasarım bir elbise bulacağınızdan emin olabilirsiniz.

Özel Tasarım Kadın Kıyafetleri Giymenin Faydaları

Pek çok kadının moda seçimleriyle herkesten farklı olmayı istemesi şaşırtıcı değildir. Özel tasarım kıyafetlerinin bu kadar popüler olmasının nedeni de budur. Bu kıyafetler cesur tasarımları, stilleri, kumaş kalitesiyle kendinizi özel ve benzersiz hissetmenizi sağlar.

Peki, tasarım kıyafetler giymenin diğer faydaları nelerdir? İşte birkaçı:

Kaliteli Kumaşlar

Kaliteli kumaşlar ve detaylar söz konusu olduğunda, tasarımcı kıyafetleri gireceğiniz tüm ortamlarda üstünlük sağlayan, göze çarpması için özel olarak seçilmiş malzemelerden imal eder. Deri (terletme yapmayan içi süet) veya mevsimlik, likralı pamuk içerikli kumaş, keten,saten, polyviskon, yün viskon gibi kumaşlardan yapılmış tulum ve takım elbiseler konfor ve stilin mükemmel bir kombinasyonunu sunar.

Benzersiz Tasarımlar

TWO’S TOUCH kıyafetleri, benzersiz kesim ve dikiş aynı zamanda düğme ve aksesuar gibi tasarım öğeleri kullandığından, seri üretilen kıyafetkere kıyasla farklıdır. TWO’S TOUCH tasarımcısının yapmış olduğu özel tasarım elbiseleri, gardırobunuza eklediğinizde sosyal yaşantınızın her anında giyebileceğiniz herkesin başını döndürecek özel parçaları bulabilirsiniz!

Mükemmel Uyum ve Konfor

TWO’S TOUCH’ın özel tasarım elbiseleri, vücudunuza tam oturacak ve standart beden kavramının dışında kendi vücut ölçülerinize uygun olanı seçebilirsiniz. Kaliteli kumaş seçimi ile bazı seri üretim kıyafetlere kıyasla daha kullanışlı hale getirir, böylece stil anlayışınızdan ödün vermek zorunda kalmadan gün boyu rahat kalabilirsiniz!

Trend Özel Tasarım Elbise Markaları

Özel tasarım elbise modelleri açısından farklı bir şeyler mi arıyorsunuz? Başka yere bakmayın! Kadınlar için özel tasarım takım elbise ve tulumlarla öne çıkabilirsiniz. TWO’S TOUCH’da özel tasarım elbise seçebileceğiniz modaya uygun, göz alıcı tasarımları mevcuttur.

Örneğin, klasik siyah ve beyaz renk şemasına sahip, beden ve yakalarda karmaşık detaylara sahip elbiseler bulabilirsiniz. Daha cesur bir görünüm peşindeyseniz, deri,saten ve zebra desenli elbise ve elbise takımları tercih edin. Biraz daha sessiz bir görünüm için keten mevsimlik likralı kumaşlardan yapılmış elbise ve takımlara bakın.

Özel tasarım tulumlar söz konusu olduğunda da çarpıcı seçenekler mevcuttur; bunlar topuklu ayakkabılar, spor ayakkabılar veya botlarla harika görünür.

Mükemmel Özel Tasarım Takım Elbise veya Tulum Nasıl Seçilir?

Mükemmel özel tasarım takım elbise veya tulumu seçerken dikkat etmeniz gereken birkaç husus vardır. İşte mükemmel uyumu yakaladığınızdan emin olmanıza yardımcı olacak birkaç ipucu:

  1. Doğru kumaşı seçin- Takım elbise veya tulumun kumaşı, nefes almasını ve tüm gün giyilebilecek kadar rahat olmasını sağlamak için dikkatle seçilmelidir. Pamuk ve keten gibi doğal lifli kumaşları tercih edin, çünkü bunlar genellikle daha fazla nefes alabilir.
  2. İyi dikilmiş olduğundan emin olun- Takım elbise veya tulumun vücut tipinize tam oturduğundan emin olun. Daha rahat bir uyum için ayarlayabilmeniz için ayarlanabilir askılı seçeneklere bakın. Düğme ve fermuarlara da dikkat edin; güvenli bir şekilde dikilmiş olmalı ve kolay giyilip çıkarılabilmesi için stratejik yerlere yerleştirilmelidir.
  3. Uygun bir renk seçin- Takım elbiseniz veya tulumunuz için mükemmel rengi seçerken hem cilt tonunuzu hem de saç renginizi göz önünde bulundurun. Siyah, lacivert ve gri gibi daha koyu renkler genellikle resmi durumlar için daha uygun olurken beyaz, pastel pembe ve açık yeşil gibi daha açık renkler her kıyafete şıklık katabilir.

 

En iyi özel tasarım elbiseler

Gerçekten benzersiz bir şey mi arıyorsunuz? Özel tasarım takım elbise ve tulumlardan başkasına bakmayın. Bu parçaların kaliteli dikimi ve benzersiz kesimleri, piyasadaki mevcut ürünlerin önüne geçmesini sağlıyor. Kişisel tarzınız ne olursa olsun, size uygun bir takım elbise veya tulum bulabilirsiniz.

Takımlar

Özel tasarım takım elbiseler bizim klasik bildiğimiz takım elbise görünümü modern detaylar ve cesur renklerle bir üst seviyeye taşıyor. İster maskülen bir takım elbise ister daha modern bir şey arıyor olun, özel tasarım takım elbiseler gardırobunuzda kendinizi ifade etmenize yardımcı olacak seçenekler sunar.

Tulumlar

Feminen ve maskülen tarzı birbirine çok iyi harmanlayan, özel tasarım tulumlar resmi davet ya da sosyal yaşantınızda yapacağınız ayakkabı seçimi ile istediğiniz ortama kişisel tarzınızı göstermenin harika bir yoludur. Dışarıda bir gece ya da önemli bir iş etkinliği için topuklu ayakkabılarla giyin; daha gündelik durumlar için modaya uygun spor ayakkabılarla eşleştirin. Özel tasarım tulumlar, nereye giderseniz gidin kalabalığın arasından sıyrılmanıza yardımcı olur.

Gardırobunuzu bir üst seviyeye taşımak istiyorsanız, özel tasarım elbise ve tulumları tercih ederek dolabınıza biraz hava katın. Benzersiz kesimleri ve ilginç detaylarıyla bu parçalar, görünümünüzün de sizin kadar unutulmaz olmasına yardımcı olacak!

Özel tasarım kadın tulumlar

Göze çarpmak ve fark yaratmak istiyorsanız, gardırobunuza TWO’S TOUCH tasarım tulumlarını eklemenizde fayda var. İyi dikilmiş, gurur verici tulumlar süper şık ve inanılmaz derecede rahattır. Ayrıca piyasadaki genel tulum anlayışından farkıyla sizi de girdiğiniz her ortamda göz alıcı hale getirir.

TWO’S TOUCH tasarım tulumları ile görünümünüzü yükseltin

Günlük temel giysilerinizin aksine, tasarım tulumlar baş döndüren renk,kalıp ve dikiş detaylarına sahiptir. TWO’S TOUCH’da deri ya da keten kumaştan her mevsim ve stile uygun tasarım tulumları var. Doğru aksesuarlar ve ayakkabı seçimi ile herhangi bir resmi etkinlik veya özel gün için görünümü yükseltebilirsiniz.

Üstün kaliteli malzemelerden yararlanın

Özel tasarım kadın tulumları söz konusu olduğunda konfordan ödün verme konusunda endişelenmenize gerek yok, size karşı değil sizinle birlikte hareket eden üstün kumaşlarla, sıkılık veya yapışkanlıktan kaynaklanan herhangi bir kısıtlama olmadan tam bir hareket özgürlüğü bekleyebilirsiniz. İster deri ister keten ve mevsimlik kumaş olsun, özel tasarım kadın tulumları stilin yanı sıra rahat kullanım imkânı da sunar.

Ekstra bir sofistike unsur eklemek için özel dikiş ve kesim yapılmıştır. Takı ve el çantalarıyla sezon trendi bot ya da ayakkabıyla ya da ince bantlı topukluyla istediğiniz her ortama uygun hale getirilebilen elbise takımlarını tercih edin. Bu kadar çok seçenek varken ne giyicim diye düşünmenize gerek kalmayacak!

Özel tasarım kadın takım elbiseleri

Kadın takım elbiselerinin pek çok tarzı ve görünümü vardır, ancak siz yenilikçi ve tarz olmaktan yanaysanız TWO’S TOUCH, özel tasarım bir takım elbise giymeyi seçmelisiniz. Özel tasarım kadın takım elbiseleri, gardırobunuzu bir üst seviyeye taşıyan iddialı parçalardır. Güzelce dikilmiş tarz ceketlerden, uyumlu pantolonlara ve geleneksel kesimlere kadar her durum için mükemmel özel tasarım takım elbiseyi bulabilirsiniz.

Göze çarpan bir parça arıyorsanız, özel tasarım takım elbiselerinden birini şimdi sipariş verin!

 

 

Tasarım Ceketler

Omuz yastıkları ve kruvaze tasarımlar gibi benzersiz detaylara sahip yapılandırılmış bir tasarım ceket görünümünüzü bir üst seviyeye taşır. İster bir ofis görünümü yaratın ister arkadaşlarınızla dışarı çıkın, bu parça her kıyafeti anında istediğiniz ortam için uygun hale dönüştürebilir.

Yaratıcı Kesimler

Yaratıcı kesimlerden özel tasarım dikişlerle veya tulumlara kadar özel tasarım kadın takım elbiseleri moda öncüsü parçalardır. Çok sayıda seçeneğe sahip olan bu yaratıcı kesimler, her durum için her kıyafeti tamamlayan benzersiz bir stil yaratır.

Özel tasarım kadın takım elbiseleri gardırobunuza renk, doku ve kişilik katmanın kolay bir yoludur. TWO’S TOUCH size aralarından seçim yapabileceğiniz çok sayıda stil seçeneği sunar!

ÖZEL TASARIM ELBİSE TULUM FİYATLARI

Özel tasarım elbise ve tulum imalatı özel bir tasarım ustalığı ve işçiliği gerektirir. İstediğiniz ürün sizin siparişiniz üzerine üretilmektedir. Özel tasarım elbise ve tulum takım fiyatları yaklaşık 1000 tl -3000 tl arasındadır.

Alacağınız bu ürünleri her ortamda kolaylıkla ve sizin gireceğiniz ortamlarda sizi yıldız yapacağını düşünürseniz aslında uzun vadede çok güzel parçaları dolabınıza eklemenin mutluluğunu yaşayacaksınız.

SONUÇ

Özel tasarım takım elbise ve tulumlar cesur bir görünüm yaratır. İster özel yapım ister mağazada bulduğunuz bir şeyi giyiyor olun, kıyafetinize özel bir tasarım eklemek kendinizi öne çıkarmanın kolay bir yoludur.

Benzersiz detaylara, renklere ve malzemelere sahip takım elbiseler ve tulumlar iş, partiler, düğünler veya diğer özel etkinlikler gibi hemen hemen her durum için mükemmeldir. Doğru özel tasarım elbise modeli ile benzersiz tarzınızı sergileyebilir ve bunu yaparken muhteşem görünebilirsiniz. Dolayısıyla, gerçekten unutulmaz bir şeyle öne çıkmak istiyorsanız, TWO’S TOUCH özel tasarım tulumlar ve takım elbiseler tam size göre.